Magnesium 500 mg 100 db

Magnesium 500 mg 100 db

A magnézium a csontok fontos alkotórésze. A szervezetben található magnézium 60 %-a itt raktározódik. A magnézium részt vesz a csontfelépítésben és meghatározó szerepet játszik a csontok szilárdságában. A kielégítő kalciumbevitel mellett ezért a megfelelő magnézium ellátottságra is ügyelnünk kell, hogy a csontok egészsége magas életkorban is megmaradjon.

Mivel a magnézium mással nem helyettesíthető és szervezetünk sem tudja előállítani, ezért figyelmet kell fordítanunk a megfeleld mennyiségű ásványi anyag bevitelére. A szakemberek szerint táplálkozási szokásaink és a nem megfelelő minőségű élelmiszerek fogyasztása miatt nagyon sokan a szükségesnél kevesebb magnéziumhoz jutnak. A szervezet kiegyensúlyozott működéséhez ez a mennyiség egy átlagos felnőtt esetében általában napi 250-375 mg között ingadozik, terhesség vagy szoptatás alatt azonban ez a magnéziumszükséglet növekszik. Ilyenkor a magzat egészséges fejlődéséhez és a problémamentes terhességhez mintegy 350-375 mg a javasolt dózis.

2 600 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

Egyéb összetevők: dikalcium-foszfát, citromsav, növényi cellulóz. Tartalmaz <2%: Titaniu dioxid Color, növényi magnézium-sztearát.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés