Béta-karotin 10.000 NE 100 db gélkapszula

Vélemény írása a termékről

Mivel a béta-karotinoidok antioxidánsként is megállják a helyüket, hasznosnak bizonyultak egyes rákfajták, például tüdő-, gyomor-, bőr-, és vastagbélrák megelőzésében. A kutatók szerint az A-vitamin rákellenes hatása pontosan annak köszönhető, hogy a vitamin elősegíti a sejtdifferenciálódást, és ezzel ellenőrzés alatt tudja tartani a daganatos sejtek differenciálatlan növekedését.

A sportok szerelmeseinek sem árt egy kis béta-karotin-raktározás, hiszen a sárgás színű festékanyag szabadgyök-blokkoló tulajdonsága révén képes közömbösíteni az erős napsugárzás hatásait és egyenletesebb barnulást is biztosít. A manchesteri egyetem vizsgálataiban az is bebizonyosodott, hogy a nyers táplálékkal elfogyasztott béta-karotin csökkenti a gyermekkori allergiahajlamot.

NAPI EGY KAPSZULA, EGÉSZSÉGES BARNULÁS

 

Barnulhatunk egészségesen, ha közben gondoskodunk a megfelelő védelemről. Ez külsőleg a megfelelő napozószerekkel oldható meg, belsőleg pedig a vitaminpótlással, pontosabban a barnulásért felelős, a bőr védekező képességét fokozó Béta-karotinnal.


A barnuláshoz különösen fontos a megfelelő A-vitamin pótlás.


Mivel segíthetjük a barnulást?

Az, hogy a szervezet számára milyen fontos a béta-karotin, azt ma már egyre több tudományos kutatás támasztja alá. Kiderült ugyanis, hogy hatékony aktívgyök blokkoló. A Béta-karotin sárgás színű festékanyaga a bőr hámrétegében lerakódva, nem csak a káros anyagokat képes közömbösíteni, éppen gyökfogó tulajdonságánál fogva, hanem afféle fizikai szűrőként védi a bőrt a nap UV-sugarainak káros hatásaival szemben, s elősegíti a bőr szép, egyenletes barnulását is.

Egészséges barnulás

Ma már a laikusok előtt is ismert, hogy napozáskor, a bőrünket érő UVA és UVB sugarak szárítják, károsítják, öregítik a bőrt. A túlzott napozás, a káros sugárzás – hosszú távon – a szervezetben összeadódik, s akár bőrrákot is okozhat - mondja Dr. Vass Ilona bőrgyógyász, a téma elismert szakértője. - A Béta-karotint, amely köztudottan a barnulás legfőbb segítője, nem lehet túladagolni, vagyis a szervezetünk annyit alakít át belőle A-vitaminná, amennyire aktuálisan szüksége van. Nagy mennyiségű Béta-karotint tartalmazó élelmiszer-nyersanyagok: a sárgarépa, sütőtök, paradicsom, sárgabarack.

Nyaralás előtt az egészséges barnulás érdekében érdemes bőrünket ezzel a belső védelemmel előkészíteni, vagyis Béta-karotin fogyasztásával elébe menni a káros sugarak okozta kellemetlen bőrtüneteknek, vagy bőr egészségét károsító következményeknek.

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés