DAOfood Plus® kapszula 60x
DAO (Diamino-oxidáz) enzimet, C-vitamint és kvercetint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula
Nettó tömeg: 37,64 g
A DAOfood Plus® kapszula fő összetevője a 7%-ban DiAmino-Oxidáz (DAO) enzimet tartalmazó fehérjekivonat, bélben oldódó bevonatú pellet formájában. Magas kvercetin tartalmú japánakác kivonatot és C-vitamint is tartalmaz. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Adagolás: max. napi 3 kapszula, 20 perccel étkezések előtt, kevés vízzel, egészben kell bevenni.
Összetevők: kapszula töltet: tömegnövelőszerek: mikrokristályos cellulóz, és hidroxi-propil-cellulóz; kvercetin 95% (japánakác bimbó kivonat 30:1 víz-etanol hígitás), L-aszkorbinsav (C-vitamin); fényezőanyag: etil-cellulóz; burgonyakeményítő; stabilizátor: hidroxipropil-metil-cellulóz; sertésveséből származó fehérjekivonat 7% Diamino-oxidáz (DAO) enzim tartalommal; stabilizátorok: nátrium-alginát, olajsav, zsírsavak magnézium sói; csomósodásgátló anyag: zsírsavak, nedvesítőszer: glicerin; csomósodást gátló anyagok: magnézium-karbonát, dikalcium-foszfát; rizskeményítő; színezék: szulfitos-ammóniás karamell), növényi kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz.
Figyelmeztetések: a termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptatós kismamáknak nem ajánlott. Az alkohol és a gyógyszerek jelentősen akadályozhatják a DiAminoOxidáz (DAO) enzim hatásosságát. A napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Hatóanyagok
Megnevezés 1 kapszula *NRV%/1 kapszula 3 kapszula *NRV%/3 kapszula
Sertésveséből származó fehérje-kivonat 4,2 mg ** 12,6 mg **
amelyből Diamino-oxidáz enzim 0,3 mg ** 0,9 mg **
Közönséges Japánakác (Sophora Japonica L.) kivonat
-amelyből kvercetin
42,1 mg
40 mg
** 126,3 mg
120 mg
**
C-Vitamin 20 mg 25% 60 mg 75%
*NRV%: a felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-a.
** Az adott hatóanyagra vonatkozóan nincs meghatározva beviteli referencia érték.